Почистване Пловдив

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ВРЕМЕННО ЩЕ БЪДАТ ПРЕУСТАНОВЕНИ ЧАСТ ОТ НАШИТЕ УСЛУГИ- ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И ИЗПИРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ И КИЛИМИ!

МОЛЯ, ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА СЪЗДАДЕНОТО НЕУДОБСТВО!

 

 

„Румели” ООД е компания, на територията на гр. Пловдив и околността, която е утвърдена като една от водещите фирми за професионално почистване, предлагаща услуги в сферата на почистването и грижата за чистота. Фирмата е на пазара от шест години, и може да се похвали с редица редовни клиенти, високо качество на обслужване и контрол на предлаганите услуги и стремеж към по- големи успехи. Дейността е свързана с редовно, абонаментно и инцидентно почистване на частни домове, офиси, административни сгради, къщи, вили, почистване на жилищни входове и стълбища и др.Нашата фирма разполага със служители, които са специално обучени за правилното използване на препаратите за почистване и на специализираните машини по време на работа.


Почистващите препарати и консумативи, с които работим са едни от водещите професионални продукти в сферата на почистване в цяла Европа- WERNER I MERTZ- Германия, KATRIN MAX- Полша, HAGLEITNER- Австрия, KLEEN PURGATIS- Германия, което е гаранция за високо качество и могат да се използват безопасно. Техниката, с която фирмата разполага са професионалните машини на германската марка “ KARCHER “.


www.giasks.com- Любопитното онлайн списание на България!